Vi har nu fået ormekur for sidste gang inden vi flytter hjemmefra. Vi er bare bøller nu, der skal ske noget, vi hujer rundt i stuen når vi får love at komme ind – 3 ad gangen og det er forskellige søskende vi er inde med. Resten af os er i vores opvarmede hvalperum, vi kan gå udenfor hvis vi har lyst, for der er en lille trappe i slusen som skærmer for vinden og kulden. Vi er for det meste flinke til at gå udenfor og besørge. Der er hængt en rævehale op i en snor udenfor, den synes vi er sjov at lege med.

Sidste weekend var det rigtig koldt, -4 grader og vi var endnu for små til at komme på opdagelsestur. Nu er vi en uge ældre, og det er 3 graders varme udenfor, så vi skal ud at se på verden. Vi myldrede ud så snart hundegårdslågen blev åbnet, ingen blev tilbage det var bare fremad, ud at se på verden.

Skarpheden blev så som så, for de stod jo ikke stille de små kære.

Fuld fart frem.

Blog Image

Og længere væk – det er spændendeBlog ImageHov mor fløjter så må vi hellere kommeBlog ImageSvend og Dorthe kom for at kigge hvalpe – de har selv en weimaraner Banzi

Blog Image

Fiskestangen med rævehalen der flytter sig er sjov

Blog Image

Og kluddermutter med snoren og alle vores ben

Blog Image

Ræven flyver

Blog Image

Rævehalen er fanget

Blog Image