Imorgen er hvalpene 8 uger – hold da op hvor tiden er fløjet afsted. 4 flytter hjemmefra imorgen, det er Bianca – Birka – Basil og Bonnie. Det er vemodigt, men dejligt at høre hvor de kommende weimaraner ejere glæder sig til at modtage hvalpen.

Det er stadig svært at fotografere – nogle gider ikke stå op, men vil sætte sig hele tiden, andre er på vej ned ad bordet i en fart. Det foregår således: Tyge stiller hvalpen, siger er du klar, jeg står med fingeren på aftrykkeren, Tyge siger nu, og jeg forsøger at trykke af i samme sekund han slipper hvalpen.

Hvalp 1 – tæve – rød bånd – Becka

Blog Image

Hvalp 2 – han – blå bånd – Blue

Blog Image

Hvalp 3 – tæve – hvid bånd – Bianca

Blog Image

Hvalp 4 – han – grøn bånd – Balder

Blog Image

Hvalp 5 – tæve – gul bånd – Birka

Blog Image

Hvalp 6 – han – sort bånd – Basil

Blog Image

Hvalp 7 – tæve -orange bånd – Bonnie

Blog Image

Hvalp 8 – tæve – lilla bånd – Bella

Blog Image