Søndag eftermiddag ankom Jøran fra Norge med fly til Aalborg. Mandag morgen kl 8.30 kørte jeg Jøran og Blue til Aalborg lufthavn. Her er rejseplanen:

Flyselskapet er SAS. Det er søkt flyselskapet om å få ha med valp inne i kabinen, så dette vet di på forhånd, dette er også godkjent selvfølgelig. Slik ser returreisen ut.

AALBORG DK – COPENHAGEN DK 1100 – 1145

COPENHAGEN DK – OSLO NO 1415 – 1525

OSLO NO – TRONDHEIM NO 1700 – 1755

Fra Trondheim er det en 6 timer lang biltur før jeg er hjemme. Jeg må møte opp til innsjekking 1 time før avgang.

Kl 18:11 modtog jeg følgende sms:Nå har Blue og jeg komet til trondheim! Ble litt hektisk i oslo så jeg rakk ikke å skrive da. Blue har vært fantastisk hele veien, så nå blir d mat før bilturen. Hilsen Jøran og Blue!

kl 0:28 modtog jeg følgende sms:

Hei ijgjen! Endelig hjemme i sandnessjøen! Har vært em lang tur, men blue er fantastisk! Ingen problemer med ham nei! Hils fra oss!

og kl 9:14 tirsdag den 9.december

Neida, ingen problemer med papirene og passet! Blue ser ut til å tilpasse seg bra hjemme! Han har såvet gått og rolig hele natten! Spiste gått når vi kom hjem og fik gjort seg kjent i huset! Alt lover godt for Blue! 😀

Blog Image