På billedet ses Bianca der hygger sig under juletræet med de mange julegaver.

Hun en pragtfuld hund, og moderen her, har i hvert fald fuldstændig tabt sit hjerte. Vi glæder os dog til den tid, hvor det er overstået med hvalpetænderne, for hun bider meget og hårdt i alting. Værst er det jo med vores hænder, der ligner noget der er løgn, selvom vi har mange bideting til hende, og vi skal også passe godt på vores bluser eller tøj i det hele taget.

Bianca er en kvik og intelligent hund, der er hurtig til at lære og opfatte ting. Feks har vi jo en hankat der er dårligt gående, og hun kan næsten respektere at lade ham være i fred, modsat de andre katte, som hun så har svært ved at forstå, ikke gider lege.

Hun har lært mange basale ting allerede, og hun vil rigtig gerne gøre os tilfredse, samtidig med at den lille hale bare vifter og vifter. Hun har et par gange været med på jagt med en voksen weimaraner, og sikke et dejligt syn med de to i skoven, og spændende det er det , synes hun helt sikkert.

Hilsen fra Peer og Henriette

Her er Bianca i lære som fotomodel

og på det andet billede er der stor interesse for kameraet.