Ellers har jeg reist en del med blue for å trene på ryper og apport.
Blue finner plassene fuglene har sittet, men finner dem foreløpig ikke før de flyver sin vei. Jeg har hatt opp mye fuggel for ham, men han har ikke vist stor interesse enda. Men dette kommer vel etterhvert tenkker jeg. Jeg gjør i allefall alt jeg kan for at han skal lykkes.
I dag har vi vært ute flere ganger og trent på fuggel, med mye fuggel rundt oss. Etter dette har vi trent en del aport med kråke og mink som er skutt og fanget i dag. Dette viste Blue stor interesse for, og han apporterte begge med stor stil… 🙂
Vi har også forsøkt oss på vannapport i dag, men det er fortsatt kalt i vannet her (4-5 grader) så Blue ville ikke lenger utti en at vannet nådde over ryggen hans før han kom på land igjen.
Men vi tar tiden til hjelp… også jobber vi så mye vi kan.
Jeg har lagt ved noen bilder av dagens arbeid…

Mvh
Jøran og Blue