Hei hei. Joda her får det bare bra. Nå er årets jagtsesong begynt, så da er det den beste tiden fremover. Grågås jagten startet natt til lørdag, og Blue fikk apporere 3 stk grågås!!! Det var en fantastisk følelse.

Jeg glemte desværre å ta bilder, det var så spennede at jeg tenkte ikke på det før det var forsent. Den ene av gjessene var skadeskutt i vingen, så denne løp langt og hjemte seg. Blue fant sporet av den og søkte seg helt frem. Hoppet på den og tok tak i ryggen på den. Han kom stolt tilbake….

Den var levende. Men han ville ikke slippe den med det samme… I dag her jeg vert og trent vannapport med ham, men han vill ikke ut lenger en til vann over ryggen. Så jeg kledde av meg og gikk ut i vannet med ham. Da var det gjort, og han apporterer nå flott i vannet også.

Nå er det skogsfuggel jagten som står for tur. Den begynner her den 10 sept. Så den 17 sept. skal jeg, Blue 2 kamerater og min bror med hans hunder opp i fjellet en hel uke å jakte.