Siden sidst er der sket meget og hvor jeg troede at jeg skulle med på nogle schweisskurser her i foråret, har jeg istedet været så heldig at komme ud til nogle registrerede hundefører som skal ligge spor for mig og siden bedømme om det er værd at forsætte med. Det er rigtig spændende at have fået kontakt til nogle engagerede folk, som gider at bruge tid på at give lidt guldkorn fra sig.

Den 10 April skal jeg med som hjælper når schweisshundeforeningen afholder prøver i midtjylland og her få lidt lærdom fra andre hundefører. 24 April skal Becka og jeg, vis alt går vel, op til prøve i klub 5 regi ligesom sidste år. Tror dog at jeg melder os til et par stykker mere for at være på den sikre side… 🙂

Becka er nu oppe på at gå typisk 4-800 meter med 3-5 wiedergange og en liggetid på mellem 20 og 30 timer, det syntes jeg er rigtig flot af hende taget i betragtning at hun først startede med overnatningsspor i det nye år og siden da har der kun været få hviledage, men lad os nu se om det forsætter når sneen aftager.

Billedet der er sendt med er fra 6 Februar hvor jeg fandt et påkørt rålam, det forøgede hurtigt motivationen hos Becka efter endt spor og så er det jo så realistisk som muligt og dejligt at ruske i!

Ellers trives hun godt, syntes vi, hun har heldigvis taget godt på her i efteråret og vinteren og glæder sig som oftest til at træne.

Håber I også har det godt og er spændt på at høre om der kommer hvalpe!

Kh
Martin